Paleo torták

A Cukorfalat Cukrászda már 4 éve készít Paleo tortákat. Választékunk folyamatosan bővül, és mindig előállunk újabb süteményekkel. Paleo termékeink fő alapanyaga általában valamilyen magőrlemény (mandula, szezám, lenmag vagy gesztenye liszt). Cukor helyett eritritet vagy Paleo almacukrot használunk, a tejterméket pedig saját főzésű gabonaitalokkal (mandula és kókusz ital) váltjuk ki.

Paleo sós

A széles választékú sütemények mellett gondoltunk azokra is, akik nem édes szájúak, de szintén tej,liszt,és cukor mentesen táplálkoznak. Nekik ajánljuk paleo ropogtatni valónkat, lenmagos pogácsánkat és paleo kenyereinket.

Paleo kekszek

Aki pedig éppen nem ér rá egy sütemény mellé leülni, annak paleo kekszeket készítünk ,így akár séta közben vagy akár az autóban is kényeztetheti magát mindenféle bűntudat nélkül.

Gabonaitalok

Cukrászdánk megrendelésre is készít saját recept alapján házi készítésű,tartósítószer és adalék mentes gabonaitalokat. Ezek között megtalálható a rizs, mandula, mandulás-rizs és kókusz ital. Kérjen bővebb tájékoztatást kollégáinktól.